Profil

Fornyelse på basis af traditioner

IMS VVS A/S er et af landets ældste VVS-firmaer – hvilket du er velkommen til at læse mere om her.
Vi er naturligvis stolte af vores historie, men i dag er vi dog primært kendetegnet ved de løsninger inden for installationer, service, renoveringer, nybyggerier og energi, som vi leverer til vores kunder inden for industri og byggeri. Takket være vores daglige udfordringer er vi til stadighed på forkant med den tekniske udvikling på vores område.

Vi fokuserer på dialog med alle projektets parter

IMS VVS A/S er kendt og værdsat for vores stærke fokus på at være i tæt dialog med kunder, rådgivere og bygherrer gennem hele sagsforløbet. Det stræber vi fortsat efter, for kun på den måde er vi sikre på at kunne levere et fagligt perfekt stykke håndværk.

Specialiserede løsninger peger ud i fremtiden

Vi arbejder både med enkeltstående opgaver samt som fag- og hovedentreprenør.

Vores løsninger omfatter både det traditionelt VVS-arbejde og i stigende omfang en række specialiserede løsninger inden for områder som energioptimering og service. Vi har f.eks. gennem adskillige år været fast leverandør VVS-installationer samt efterfølgende servicering i Københavns Lufthavn.

Erfarne medarbejdere med visioner

Vores medarbejderskare tæller ca. 30 stabile og veluddannede folk, hvoraf mange har op mod 20 års anciennitet i firmaet. Og da vi sætter faglighed og uddannelse højt, har vi altid 2-3 lærlinge, der dagligt suger viden, knowhow og faglighed til sig…